Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csitár - Galgaguta
 
A meccsre 12 ember tudott eljönni!
1 cserénk volt Verner Tamás ,aki a félidőben beállt Hári György helyett,akinek sérült volt a lába!Az első félidőben 2-0 -ra vezettünk,abból az egyik öngól volt,amit a Csitár hátvédje csúsztatott a saját kapujába.Majd a második félidőben rúgtunk még 5 gólt,és a meccs vége felé kaptunk 1-et!
A végeredmény 7-1-re győzőtt Galgaguta!
 
Megjegyzés : az idő szép volt,kissé borongós,de többnyire napos,kevés széllel!A bírók korrekt módon egyenlően fújtak (rosszul) ide is-oda is!
 
 
Nagylóc - Galgaguta
 
A meccsre 13 ember tudott eljönni!
A csapat az első 15 percet hősiesen állta,voltak helyzeteink(amik kimaradtak)és a hátvédsor is remekelt!Aztán mintha elvágták volna a szép játékunkat ,elkezdtünk rossz focit játszani,aminek következtében a nagylóci csapat rúgott egy félidő alatt 6 gólt!!Nálunk Saller Alfréd eresztett meg egy lövést kb 30 méterről ,így félidőben 6 - 1-el fordultunk.
A második félidőben a csapat jobban összeszedte magát ,de sajnos a helyzet kihasználásunk nem volt eredményes ,így csak Kosik János tudott egy gólt bepaszírozni az ellenfél kapujába.
A végeredmény 6-2 -re győzőtt Nagylóc!
 
Megjegyzés : az idő szép volt ,tökéletes a focizásra! Az ellenfélnek ma minden összejött ,úgy mint nekünk  múlt héten Csitár ellen!
 
 
Galgaguta - Ludányhalászi
 
A csapat ezen a meccsen mondhatni remekelt,jó passz játékok,okos megoldások!Akadtak mind két oldalon helyzetek,de szerencsére a Guta csapata 2 gólt ki is tudott használni belőlle.A meccs legnagyobb látványossága a bírónak mondott fekete ruhába bújtatott ember féle volt.Ha a Bárány Zsolt névre hallgató foci szabályokat nem tudó ember féle  nem "vezette ,,volna a meccset,akkor a mérkőzés nyugodtan és sportszerűen zajlott volna le.
A második félidőben sérülés miatt Kosik János le lett cserélve.A 2 gól szerzője : Kosik János és Pleva Tamás!
 
Megjegyzés : a pálya talaja alkalmas azoknak ,akik bokafájdalmakkal akarnak orvoshoz fordulni!Amúgy napsütéses dög meleg volt,de focira alkalmas...csak az(ok) a bírók ne lettek volna....
 
 
Karancssági - Galgaguta
 
Ez a meccs is nehezen indult ,és nehéz is volt végig! A karancssági csapat erőszakosan és jól játszott,de a gutai csapat igyekezett ezt a mérkőzést hozni.Az első félidőben Radics Tamás egy hozzá pattanó labdát rúgott be a kapu jobb alsó sarkába.Így 1 -0-al fordultak a csapatok.A második félidő még kiélezettebb volt,sok izgalommal és sok helyzettel.Az ellenfél egy szabadrúgásból beívelt labdát juttatott a hálóba fejeléssel,1 - 1!!
Egyre nagyobb volt a feszültség a két csapat között,ami érezhető volt,a szabálytalanságokból is.A meccs háromnegyed részénél egy jobb oldalról laposan beadott labdát ,Virág János szép sarkazással tovább gurította az 5-ös vonalába és Blaskó Kornél közelről a kapuba segítette a labdát.A végeredmény 1 - 2!!
 
Megjegyzés: a pálya talaja nagyon kemény volt,a ladbát nehezen lehetett kezelni,A bírókkal különösebb gond nem volt,de elmondásuk szerint tartottak a hazai csapattól!
 
Galgaguta - Nógrádsipek
 
Az első félidőben ,nehezen jött bele a Guta csapata a játékba,de végül is elkapta a fonalat és egy Hári György féle pontos beívelésnek köszönhetően,Kosik János a labdát közelről a hálóba fejelte.Majd később egy oldalról erősen berúgott labdát,a kapu elé berobbanó ifj,Jele Tibor a hálóba fejelte! 2 - 0.De az ellenfél nem adta fel a harcot és sikerült még a félidő elött szépíteniük : 2 - 1!!
A második félidőben a csapat szép játékot játszott,remek megoldásokkal és szép játékkal kápráztatta a közönséget!
A második félidőben Kosik János még 2 gólt szerzett ,és utána sérülés miatt ,cserélni kellett.A végeredmény 4 - 1 Guta csapata javára!
 
Megjegyzés: A bírók jól vezették a meccset ,a két csapat fair play alapon játszott.A meccs érdekessége Blaskó Kornél volt ,aki akárhogy igyekezett gólt szerezni,nem sikerült neki,még 5 méterről sem(béna,ennyi)!!
 
Nógrádmarcal -Galgaguta
 
A meccs még a hideg idő és a folyamatosan szakadó eső ellenére is meg lett tartva!
Már az első félidőben káprázatos formát mutatott a gutai csapat.Hajtott,küzdött és remek játékkal egyre több góllal vette be az ellenfél kapuját.A hazai csapat csak néhány kapus baki segítségével tudta megszerezni a szépítéseiket!A meccsen mindenki szívvel - lélekkel küzdött,aminek meg is lett az eredménye : Galgaguta 10 - 3-ra legyőzte Nógrádmarcal csapatát!
 
Megjegyzés: Blaskó Kornél a második félidőben Petői János marcali játékos szabálytalan becsúszása miatt lesérült! Kornél jobb térdét kedden megműtötték,(enyhe kereszt- és oldalszalag szakadás,csont levállás,és szalag húzódás)!!!
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.